Марси, благодаря много за отговора!
Pav-la, аз по принцип съм с дълъг цикъл и късна овулация 20-24 ден и не би трябвало това да е причината щом предния път въпреки традиционно късното ову, естрадиола е бил почти тройно по-висок по същото време...
Обаче аз имам едно друго питане и ще се радвам много да ми отговорите и на него ако може...
Понеже днес гинеколожката ми каза, че е в отпуска до 20.08, което освен, че означава, че трябва другия цикъл да чакам чак (който ще е и последен за бебеправене, а нямам време да чакам), трябва да чакам да ми каже имам ли полип или не, понеже трябваше след няколко дни (първия ми чист ден) да отида да ме види, което явно няма да стане. А, понеже реших този цикъл целия да си проследя хубаво хормоните и тъй като четох, че второто замерване трябва да е в средата на цикъла (а на прогестерона ясно 7-8 ден след ову), пък при мен е много дълга фоликулярната фаза и няма реална среда (като 14/15 дена на 28-30 дневен цикъл), та кой ден горе-долу да ги замеря според вас, ако речем, че ову ще ми е от 20ти ден нататък така или иначе?
П.С Отделно не знам дали течността зад матката ми е намаляла или се е резорбирала (за това също исках да ме види), но 2-3 дни преди МЦ се бяха поуспокоили нещата и на втория ден след като ми дойде пак почнаха засилени болки в кръста, над опашната кост, напрежение в областта на секциото и чувството, че не си изпразвам докрай пикочния мехур (не като при цистит), все едно нещо го притиска и пишкам по 12-15 пъти на ден, като по цял ден имам чувството, че стискам и не съм пишкала. Та сега и това ми е на главата, а според нея беше в следствие на напрежението от тая въпросна течност и обърнатата матка всичко това, а аз вече не знам какво се случва... Някакви идеи и по този въпрос?
Ужасен дискомфорт ми създава това, вече месец и половина...
Аз съм някакъв нереален случай просто!