А тук не говорихме за ромите. А по принцип, че на жените тук ни става криво как даваме мило и драго, нерви и финанси за заветната мечта, а някои хора на конвейер правят деца. Но пак казвам всичко си е на късмет и каквото ни е отредено. Най-вероятно другите хора гледат през това време нас и си мислят как ние имаме нещо, което те нямат.
Относно това кой как разбира проблема си. Аз винаги съм смятала, че имам прекалено хубав живот и Господ ми е дал много (прекрасни родители, приятели, работа), та си мисля, че все от нещо е трябвало да ми вземе. Ако е наказание за грехове, не че си нямам и мои, но определено ще изкупвам тези на хубостника, който ми лепна HPV и хламидия (ама пуста му тийнейджърска любов и пусти му хормони).
Daniella07, добре дошле сред нас, пожелавам ти още след 2 дена да ни напуснеш, но преди това да разпръснеш късметлийския прашец.
magi_st, спомняш ли си как се казваха лекарствата, които твоят съпруг е взимал за подобрение на спермогенеза? Моят мъж тъкмо започна вчера с неговите, но има обострен гастрит и колит и още какво ли не в стомаха и тази нощ се буди 100 пъти от болки в корема и ще търсим някакво друго лекарство най-вероятно.