Plamena88, защо си се ориентирала към хидробутация, а не цветна снимка. На мен дори не ми сложиха под въпрос кое от двете. Води се, че цветната снимка е по-точна. Ако не се лъжа дори magi_st е писала, че на нея се й правили хидробутация, чиито резултати са били различни от тези на цветната снимка.
Kukapetal, мъчно ми стана за теб като прочетох през какво си минавала и минаваш. Аз имам сериозни съмнения за себе си за тръбите и съм си начертала път при всички възможни случаи и ако се стигне до инвитро смятам директно в Мемориал в Турция. Няколко двойки заченаха там от първия опит и няколко неуспешни тук. Не мисля, че бих имала твоята сила да се надявам толкова години. Хубаво е, че не сте се отказали. Знам за една жена, която 10 години не се е отказвала и сега плете пуловерчета за бебешончето. Така че имай надежда и не губи вяра. Сигурна съм, че ще ти се случи. Едно по едно, спермограмата се е оправила, това е много важно.
magi_st, у нас е същото. Само че, съпругът е опериран от варикоцеле. Преди две-три нощи се събуди, видях го, че го боли, но реших да се правя на умряла, с какво можех да му помогна все пак, пък бях на работа на другия ден. Оказа се, че хайвана се е опитвал да стигне шишето с водата, но цитирам: "ти спеше толкова сладко".