Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, но редовно ви чета. При нас нещата бяха влошена спермограма - Олигоастенозооспермия, бяхме при д-р Кацаров, изписа на мъжа ми Ортомол Фертил плюс и Клостилбегит за 3 месеца. Посъветва ни да подадем документи към фонда, за което ни трябваше още една спермограма, направена в друга клиника. Направихме я, но след 4м., за да видим резултата от лечението. Не можехме да повярваме - резултатът е прекрасен - Нормозооспермия, с нормална морфология са се повишили от 2% на 15%. Кацаров каза, че имаме шанс за естествено забременяване, но ако не се получава да пробваме с инсеминация. Аз имах висок пролактин и завишено TSH, в норма са от почти година, но продължавам с лекарствата за тях. Не съм правила цветна снимка и почвам да си мисля, че може там да имам проблем. Толкова бях щастлива от добрите резултати, че очаквах да забременея още този месец, следя овулацията с тестове, а и винаги имам болки и си я усещам, но днес ми дойде... Много ми е мъчно... Поредно разочарование... Пиша, за да ми дадете малко сили, че ми е трудно да поддържам вярата, че чудото ще ни се случи и на нас.
Желая ви успех на всички тук, прегръщам ви и дано скоро пишем в другата тема!