Д-р Мели, за тук става въпрос, за България. Аз почетох из форумите, че е добре да се мине и този преглед и реших, че ще го правя за собствено спокойствие.
Бях попаднала и на това интервю с д-р Евтимова и съвсем окончателно реших:
https://www.puls.bg/bremennost-i-razhdane-c-36/d-r-nataliia-evtimova-koga-i-zashcho-se-pravi-fetalna-ekhokardiografiia-n-15665 Обаче, както, писах, ме посрещнаха с въпроси кой ме праща, дали има съмнения за някакви проблеми, та чак ми стана неловко, все едно съм пропиляла записания час за нищо, но като се замисля, това са важни въпроси, за да знае лекарят какъв точно ми е случаят
Момичета, радвайте се, че нямате "бременни" симптоми. Аз си мислех, че е едва ли не задължително и си очаквах гаденето и повръщането, но не ме споходиха нито един път
Имах проблеми единствено със запека, но това си ми е отпреди забременявянето. От около десетина дена обаче съм в другата крайност, може и да съм споменала по-назад, но съм с телефона и ми е малко тегаво да се ровя. Подозирам магнезия, който ми е изписан са контракции.
Иначе за много "запечено" състояние ползвах микроклизми Мели-лакс, ефектът е почти мигновен. Взех си и сироп Фрутилакс, но не видях особена полза, а и не ми допадна на вкус
Иначе четох добри отзиви и за един продукт Eva-Q, беше ми и изписан веднъж, но така и не го взех, та даже не знам под каква форма е, май свещички бяха.