Привет мами,
Вие не се шегувате, пишете си
а аз нямам време да надникна да видя какво се случва тук
По повода за коланите и стягащите гащи.. Моя личен опит е с колан. На 5ти ден след секцио го сложих и не го свалих 2 месеца..
Тумбака ми с близнаците беше над 150см обиколка, и с този колан хем ми беше стегнато и се чувствах добре, хем корема ми 20 дена след раждането, все едно не бях раждала.. Но си го носих, за лично успокоение, някак, и на кръста ми помагаше, спях с него дори.. Само за къпане го свалях
пълно куку
Сега съм се заредила с нов, излезе ли мадамата и го слагам пак.. Да видим този път колко време ще го понося
За шевовете след секциото.. Неприятно е, да, отнема известно време да отмине чувството, че нещо те подръпва.. НА мен не са ми сваляли конци, на 2ри ден ме надигнаха да обикалям по коридорите на болницата да се раздвижвам.. Едва се влачех, и още като се сетя и ми става зле ( щото пак ме чака същото) Марлята на операцията я махнах като се прибрах в нас и не съм пазила от къпане и мокрене.. Ходех с едни "бинтови гащи
ластични" , от болницата ми ги дадоха, цял куп, дълбоки и все едно нямаш нищо на д-то
сигурно 2 седмици се разхождах с тях , на принципа на ластичен бинт беше материята, мнооогооо удобно нещо!! и всичко си се вижда
все едно си без гащи
Белега от секциото го мазах с масло сигурно една година след раждането, всяка вечер, по 5 мин, масаж! Не си усещах кожата покрай белега и се надявах да се оправи, което и стана, след толкова упорити масажчета
Отнема си време възстановяването.. Бебетата ги разнасях с влизането в нас от болницата.. 2ма юнака, кой да ми ги носи да се храним и гушкаме.. Пазех се да не вдигам тежко, но момчетата си ги носех.. Те бяха и по 2 кила с мокри гащи
дребни мишоци .. Сега с тази мома ще е друго предполагам.. Върви голяма и доки изобщо не мисли, че ще изкарам до датата на секциото.. То хем искам , хем не мога да издържам вече.. Толкова ми е тежко, боли ме навсякъде... Мъжа ми имам чувството, че не ми вярва понякога, защото износих момчетата без звук.. Само дето бях огромна! Имах неразположения, но накрая вече, а сега съм непрестанно зле от 16 гс някъде... Защо така, никой не знае!
Сега изчезвам, че написах роман!!
Лек ден момичета