Привет момичета,
опитвам се да си запиша час за лекар тази седмица, дано успея! Хем да се измерим пак, хем да им кажа за неразположенията си.
Магнезий си донесох - Магнерот от БГ и го започнах вчера.. 3 пъти на ден по едно ли пиете? или и 3те хапчета наведнъж?
Всъщност бях на лекар в БГ веднъж, за видеозон, да покажем момата на батковците и на бабчето
та доктора ми препоръча да ги почвам ако ми се втвърдява корема...Иначе на своя глава не смеех..
Докато бях бременна с момчетата, пиех лекарство против контракции.. НЕ помня името, но си ги пих от 20гс някъде до края. Възможно и сега да се наложи, нищо че е само една мома
разбива ми всички илюзии за лека бременност, надявах се с нея да е "песен"
но уви! Боксува по цяла нощ, салта прави по цял ден.. Няма мирка! А братята и спяха по цяла нощ! А през деня се започваше играта :)Винаги хълцаха двамата по едно и също време, и корема ми подскачаше, сякаш някой играе пинг-понг вътре
Може би с отглеждането да е по-лесно, дай Боже!
Въпреки, че бандитите бяха много добри бебета.. Гледахме се и беше лесно, докато проходят!! После вече - настана веселбата!
Чета ви, че си мерите коремчетата, аз още не съм се мерила, корема ми не е никак голям за почти 24гс.. С момчетата бях чудо! ПРеди да се родят бях с обиколка на корема 150 см! а аз съм висока само 161 см... Не ходех, а се търкалях
Пазете се в тези жеги! До скоро