Ние имахме голямо приключение след раждането - две седмици престой в болница, силни антибиотици и на мен от стреса не ми тръгна изобщо кърмата. Плюс това нямах никаква помощ в болницата. Като ми дадоха бутилката и решиха, че това ще е.
Сега говорих с акушерката и й обясних колко много искам да кърмя. Тя каза, че ще направят всичко възможно да ми помогнат и ме подкрепи да не купувам шишета и мляко. Предният път поръчвах спешно от Амазон и ми ги докараха за 3 часа в болницата, но и от самата болница ми осигуриха всичко, докато дойде доставката.
Момичета, ако термина ви е след Нова Година ви препоръчвам да прегледате английските сайтове, не само Амазон (там е скъпичко). На 26 декември има огромни намаления и аз предната количка си я купих точно тогава, беше намалена с 270 паунда. Има много фирми, които за нормална цена могат да пратят до България. Плюс това в Англия има много породени деца и предлагането на тандемни колички е огромно.
Ако случайно си харесате нещо и ви трябва английска карта за плащане - казвайте, аз имам.