Как сте, момичета, добре ли сте? Надявям се, че всичко е наред при вас.
Аз съм добре, чувствам се както обикновено, почнах да качвам килограми май, но то си беше ясно, съвсем му отпуснах края с храната. Угаждам си и гледам да си осигуря всичко, което ми се яде, а трябва да се взимам в ръце. Няма и помен от НВ-ВМ хранене, на което бях преди да забременея
И нещо, което ме притесни малко, но в сряда съм на преглед и това ми помага да запазя спокойствие. За месец шийката се е скъсила от 4.5 см на 3.35 см... А не усещам нищо, нито болка, нито контракции (а може да имам, но да не успява
да ги разпозная)... На прегледа ще помоля да я премерят пак, че четох, че някои АГ-та смятат, че под 3 см вече става рисково... Ще помоля и да пуснат една микробиология, че последната е отпреди 2 месеца
Маги, ти как си? Спря ли зацапването?
Еличка, беше писала за джанки със сол, откъде са?
На мен още преди месец и нещо ми се преядоха, обикалях по пазарите, но нямаше. Добре, че в началото на май ходихме до Турция, та си взех оттам, но не бяха толкова едри, колкото си ги представях. Сега пак ми се хапват
Мише, ти как си? Да ти се оплача от новата организация и размествания в Щерев... Бях на преглед при Милчева миналата седмица с идеята да видим кръвотока, но тя беше в друг кабинет, където ехографът явно не е толкова добър и не можа да ми пусне доплер