Привет Ефра
аз не мисля, че моите резултати са кой знае колко ниски, но според мен доки се притеснява
защото имам една лапароскопия 2008, за отстраняване на бременност, която протече доста зле, загубих 2 литра кръв .. едвам се освестих!
С близнаците секциото беше добре, нямаше проблеми.. Сега малко са ми занижени нивата и доки ме стресира
Като се има впредвид, че нищо допълнително не пия, струва ми се, не са кой знае колко зле..
За всеки случай си поръчах желязо, но течно. Препоръчва се с чаша сок от портокал.. Господ да ми е на помощ, преди 10 дена много ми се допи и гаврътнах една чаша портокалов сок.. после цял ден ме мориха киселини, щях да се гътна!
От тази седмица почваме да следим за тоновете на момата. Останаха ми 3 седмици до секцио, няма да минат достатъчно бързо!! Едва функционирам вече, така ме боли срамната кост и отвътре влагалището ми е като подуто.. жив зян съм.. Нито мога да си легна, нито да седна, вървенето е абсурд.. Работя на стол по цял ден, направо ми се реве..
Бебето е много активна, не се спира, постоянно ме натиска някъде, не ми достига въздух доста често.. а тя не се спира!!!!! Пумпал нищо не е!!! Дано поне е кротка като се роди! Аз отсега се стресирам как ще балансирам работа, близнаците, къщата... и новородено! Като стана да ходя из нас и ми става лошо каква е разхвърляна къщата.. Не мога да се наведа един парцал да прибера... Боже, дано имам сили да се справя....
И това е от мен засега... Хормоните ми бушуват, емоциите ми са от крайност + до крайност - по 100 пъти на ден... НЕ съм на себе си!