Здравейте момичета
Първо Честито на
Ефра!! Да ти е жив и здрав Йоан!! Голям бузанчо наиситна, почти 4 килца!!! Браво мамче!!! Ето видя ли, мина зора
Сега се започва с "истинската забава" Дано е послушно бебе и спинка и папка и не плаче(много) , да можеш да се възстановиш бързо!!!!
Аз си продължавам с моите си болежки, ако ви кажа, че вече едва ходя, толкова много ме боли от долната страна корема, става на камък и имам чувството, че ще се отвори.. Срамната кост пък как боли.. изобщо... броя дните до секциото 47 още.. Дано имам сили да избутам до край!!!
Миналата седмица си изкарах акъла ( дето и без това хич го нямам тези дни) с това парче от тапата, но оттогава не е имало друг случай.. А също така и започнах слабителен чай всеки ден! Вечер преди лягане! Иначе няма ходене до WC.. Какви ли не други илачи пробвах и не става... Аз и по принцип си имам проблеми с това ходене по №2, но сега от хормоните е на ента степен проблема, и с близнаците бях така! Дори докато бях в болницата за задържане с момчетата, ми даваха хапчета от сена, всяка вечер.. Хем, че не ги препоръчват за бременни.. Лекарката каза, трябва ти нещо силно.. а само това работеше.. Иначе ставаше страшно.
И така.. Смених датата на секциото за 11 Ноември, Събота.. Да може мъжа ми да седи при мен и двата дена, че после е на работа... Пак да кажа, дано избутам дотогава.
Момата е с 2 седмици напред, доки не мисли, че ще изкарам до датата на секциото.. Аз се надявам силно - да издържа!!!
На
Златокоска , добре дошла!
Кисми, успокой се, напълно те разбирам с това тичане по административни инстанции в БГ може човек да полудее и без да е в положение... Не се стресирай, поне доколкото ти е възможно, защото се отразява на бебето.. За стресницта - няма нищо, ще мине.. Но ти само спокойно!!!! Дишай! Ще мине и това!
Къде си
Раши?
Лека седмица на всички