Здравейте момичета,
Честит празник!
гледам бая сте писали, докато слагах компоти от праскови. А ще слагам и фасул и домати...но лютеница няма да успея тази година. Това се чудех, после за захранването на бебчо ще мога ли от фасула и прасковите да му правя пюренца и да му давам био домашна храна?
Аз обаче съм за бой! Понеже помагам в една благотворителна организация, която ми е на близо и вчера си замъкнах лаптопа натам. Лелее в един момент усетих тежест и болка на дъното на матката, при шийката. 5 часа седях на компа там и после като си тръгнах имах пробождания при шийката. Днес също имам но по-малко. Нищо др ми няма иначе. Мъж ми, ми се кара, как съм щяла да рода на Орлов мост, къде ми е акъла да мъкна лаптоп.
Шуши, според мен е по-добре нормално раждане стига да е възможно. Аз се надявам нормално да рода, мн ме е страх от секциото, все пак е операция. Пожелавам ти успех и дано всичко мине както трябва и по план.
Лорейн, не те виждам нормално с близнаци. Това вече ще е мъчително. Ти предишното ти дете нормално ли си го раждала? Ако да, явно имаш опит и затова искаш.
Даная, при мен така стана. В последствие течението стана воднисто. А сега вече накрая не мога да преценя дали е течение или е от натиска на бебо върху пикочния ми мехур. Пак ти казвам, щом нямаш гъбички не го мисли и не се тормози за нещо несъществуващо! Пусни си хубава музика и сготви нещо хубаво на мъжо, че после от бебо няма да имаш време да го глезиш
Лелеле
Йоли, наближава момента. Много скоро ще започнем да изпадаме от тази тема като круши
Пожелавам ти успех и пухкави детски ръчички скоро да те гушкат
И аз се притеснявам, бебо да не стане мн едро. С мъж ми сме с дребни кокали а според изчисленията на доки до термин бебо ще е 4кг а може и отгоре. Но ако наистина в 9 месец бебетата качват по 50гр на седмица може и да изкласим. Последните 2 седмици почти нищо не съм качила. Вярно, че ям повече плодове и зеленчуци но...
Ехх тези дни какво хубаво време беше а го дават пак да става топло. Не стига, че не мога да спя нормално а и тая жега допълнително ме тормози. Аз запек нямам, пия мн вода и мн кисело мляко. Сутрин задължително кисело мляко за закуска с нещо, както и плодове. Гледам пълнозърнест хляб да ям, таратори, зеленчуци на скара. Обаче хемороида ми се уголеми от вчера. Сигурно от допълнителната тежест на лаптопа, освен бебо, та сега се мажа по-често. Като тръгна да раждам и е нормално и ще умра от срам ако съм с хемороид. Това е гнусно. А и да ви питам, кое по-добре кола маска или с бръсначка за обезкосмяване на триъгълника?
Хубав и празничен ден, момичета!