Хоп и ние се записваме в темичката.Още сме малки и скучни,но ще пораснем
.
Днес беше първата ни имунизация,жалвахме се доста и сме неспокойнии,но в кръга на нормалното.
Говорейки за характер,незнам кога се показват и до колко е показателно,но ние май ще си имаме една малка лимонка.Последните седмици коликите ни мъчат много и ревем по 7-8часа в добрите дни,съответно се гушкаме и носим много.От няколко дни ходим на Бауен терапия и определено има малко подобрение,но малката си свикна на ръце.От вчера се опитвам да я оставям по малко сама в люлката иначе не мога да свърша нищо,а и всичко ме боли.Съответно е един рев,едно жалване,влизам в стаята и я поглеждам да не и стане нещо все пак,ако ме види увеличава децибелите,но ако не ме види се успокоява и се заглежда в някоя играчка (до колкото е възможно).
По този повод баща и ми предложи да си намеря детегледачка за по няколко часа 2 пъти седмично.Още обмислям варианта,хем ми се иска,хем ми се струва много малка.Добрите детегледачки искат пълна заетост,има една фирма за почистване,която предлага и услуги за гледане на дете до 4 часа.Използвала съм им услугите за почистване и съм доволна,но незнам дали мога да се доверя за нея.Някой ако има опит ще се радвам да сподели.
Относно почивките нас морето няма да ни огрее,въпреки моето желание да отидем септември.То е ясно,че няма да ходим на плаж,тя е прекалено малка,сутрините можеше да се разхождаме по плажната алеа,но баща и е твърдо против.За сега успях да го навия да отидем 3-4дни на балкан,което пак е нещо.