Сладурчета са тези малките. Да са ни живи и здрави! И нашите нерви да са от желязо
.
Марси, според мами на близнаци, предимно от един пол, конкуренцията не преставала. Аз не смея да се оплача, защото доста рядко се дърпат за нещо. Вариант да ги разделям засега нямам, но наистина са по-кротки по единично
. Ще се наложи да си арбитър доста често.
Смайли, ние имаме лидълски панталони за дъжд и съм ги купувала, когато са в продажба, а не при нужда. Мислех, че няма да имам случай да ги ползвам, но са доста свободни в номерацията, та вече няколко сезона ги обуваме.
Синеочка, малко ти е останало
. Хубавицата ти е много пораснала. Ще ти бъде интересно с двамата, но може да те изненада приятно каката,когато се роди бебо. Безпроблемно раждане! Да сте здрави!
И нашата ясла е във ваканция. По този повод аз съм в отпуск. От известно време прилагат номер да не заспиват следобяд. Говорят си, смеят се, заиграват се през леглата. Опитвах със заплахи, разделяне, шъткане, четене на приказки... Не заспиват. А до вечерта са кисели и с тях не можеш да се разбереш за нищо. Мъжът ми прилага техника със стоене при тях, уж и той спи, докато заспят... всички дружно
. На мен това не ми харесва, че имам куп неща за вършене, докато децата спят. А доскоро това въобще не ми беше грижа. Лягат си, затварям вратата и след минути имам тишина
. Еееех...