0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте мили момичета правя опити от доста време но не се получава и цикала ми не е редовен винаги ми закъснява с 10-15 дена иди когато си иска и по тоя начин не мога да си улуча уволацията при такъв нередовен цикъл как мога да си исчесля кога ми е увото пия и фолиева киселина нали уж подпомагала за съеденяване на клетките незнам какво да правя вече а много искам да имаме бебче с моя мъж благодаря предварително за отговорите пък много ми се иска да  :eggsperm:  :bfp1:   preggo  ylinfant  но не се получава правим опити близо от година :cry:
По ДоБрЕ сЕгА оТ кОлКоТо НиКоГа
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: правя опити за бебче но не се получава
« Отговор #1 -: Юли 10, 2006, 15:48:11 pm »
1. Спермограма в клиника по стерилитет.
2. Хромони 3-5 ден от началото на цикъла.
3. Фоликуметрия.
4. Тест за проходимост на тръбите.
В този ред.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #2 -: Юли 10, 2006, 15:52:15 pm »
Модератори, това не е ли същото момиче(cool_f), което първо беше писало, че е бременно, после от същия акаунт имаше някакво писание с ужасно груби правописни грешки, което стана повод да се хванем за гушата и от което си спомням много точно една реплика на потребителя "ръч кочина", насочена към форума, на която много се смях и от сърце. Ако това е същия юзер, няма ли начин да му се прекрати достъпа до форума, явно се забавлява за наша сметка.
Ако не е, надявам се да не ме лъже паметта, извинявам се за спама на темата.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Юли 10, 2006, 15:55:27 pm »
Е, същата Сексанка е. Но надявам се да се е поправила. Да и дадем шанс.