Що писане изписах и поста ми изчезна
Ние сме в някаква неизяснена графа, стерилитет, но с множество забременявания и спонтанни аборти на много ранен етап.. преди дори да стигнем до сърдечен ритъм. Биохимични бременности, извънматочни, също и една cornual бременност, която дори на български не знам как да я нарека. В ъгъла на матката, точно на изхода от тръбата, на много опасно място..
2011 направихме ИКСИ заради лошата морфология на любимия, успешно забременях и износих двама юнака, които са вече на 5 години.
Оттогава съм забременявала няколко пъти, от които бременност в тръбата ( запушена!) от ляво, наложила операция и отстраняване на лявата тръба!
3 поредни години, 2013, 2014 и 2015 съмнения за бременност в дясната тръба, но тъй като си приключиха рано, като спонтанни аборти, нищо не се доказа..
Та, след цялата тази галамация, години на ред, в момента съм бременна!! Още сме в шок и аз и мъжа ми.. Отдавна разкарах всичко бебешко и също като
nimika се бях примирила с мисълта, че колкото - толкова
Засега всичко е наред, видяхме сърдечен ритъм, след месец съм на генетични изследвания.. че годинките ми са 40 и искам да мина всичко от рано..
На теб,
слънце, тихичко Честито!!! Успех!