м-и, честит празник, да ти е много здрав и много щастлив порасналия мъж.
Ееее, ама това да не ги извеждат децата при такова време си е направо престъпление и за жалба. Аз нали се бях затръшкала още от март, че ги извеждат в яслата, даже и наред бях подкарала телефони да разпитвам какви са наредбите и изискванията, правилници четох, в ЗИ звънях, Директорката така и не можах да я хвана, тя жената от отпуска, в болнични, от едната в другата база, мед. сестра била само градинските групи та .... времето вече очеОЗвадно е прекрасно и сега няма въобще от какво да се оплаквам. Сутрин оставяме децата на двора, вечер пак от двора ги прибираме. Прибират ги само за сън. Навън са през целия ден, ядат даже навън. Втори ден ги заварвам и боси всичките да шляпат. Удобството е, че яслата е на партер и имат врата директно и към двора. Днес лелята каза, че съвсем скоро ще вадят и басейните - оцъклих се от изненада. Три надуваеми с малко вода и да шляпат там колкото искат .
Смайли, Нора съвсем до скоро много се инати с обуването (както и с всичко останало де), обаче лелята й каьала, че няма да излиза докато не се обуе сама. Потръшкала се, повикала си и накрая се обула. Интреса клати феса както се казва. Ми така де, голяма е вече. Да видиш сега как се обува и събува, като войник е кога има зор . От няколко дена "търгувам" и миенето на ръцете всеки ден на влизане в къщи, при това супер успешно. До толкова, се вживява, че и зъбите настоява да мие (нищо че е 6 след обед). А преди беше страшно - тръшкане въргаляне по пода, крещене, ще кажеш, че с тъпото на ножа я коля. И това САМО като спомена за миене на ръце. Та измисли му стимул на Дани. А ако има желание и се опитва, но просто още не се справя дай му малко време, ще се научи няма начин.
Маги, и мойта налита. Скоро обаче не можа да си прецени опонента и я ступа един 6 годишен батко. Не беше брутално и в известен смисъл съм доволна, защото това определено й беше за урок на Нора.