Bonbolini, на село ще му се отрази много хубаво. По-хубав въздух и игра на двора по цял ден
Да, чувала съм, че и държавните ясли не ги изкарват навън... Нямам думи. И всички тези неща, които гърмят по медиите напоследък
Аз затова не съм и сигурна вече, че искам да го записвам на държавна. Сега кандидатстваме за трети път (първите две години не беше приет) и за пръв път има по-голям шанс. Преди наистина много държах да е в държавна, въпреки че имаме възможност и за частна. Исках да не е сред деца на "заможни" родители, защото си ги представям едни разглезени и материално ориентирани
Освен това повечето частни имат по-лоша база откъм двор например. Но сега, ако тази, която сме харесали, се окаже сполучлива, няма да си играя да го местя в държавна. Ще си остане там, стига все така да имаме възможност да плащаме.
Браво на вас за колелетата
Дани нали все ви разправям, че не е много деен физически, но напоследък има огромен напредък (буквално от 2-3 седмици се промени) - тича, катери се, кара си по много по-дълго тротинетката, и чат пат балансиращото колело. Не мога да го позная. Тези 3 години много преломни се оказаха за него.
А колелото с помощни не е ли стъпка назад спрямо балансиращото колело. Не трябва ли от балансиращо направо на колело с педали без помощни да минат? Не че съм много наясно.
Маги, дано градината от септември й хареса много повече на Мони!
ПП. Ако имате да купувате детски подаръци, да знаете че днес има луд петък в Хиполенд (-25%). В обедната почивка отметнах 3 подаръка за 3-ма малки празнуващи този месец