Кати, впечатленията са ми, че му е доста солена цената. Дано има ефект. Въпрос на нацелване. При предната кашлица на Нора Синекод и Лихенсед дадоха ефект. Сега не. Сиропчето Биокс тими, което струваше 3 лв.
се оказа почти вълшебно - веднага откърти. Но и двата пъти кашлицата беше различна. Първата - упорита, лаеща с температура 37 и малко ден, два. Втората - хм, по-...обикновена, без температура, но пък със задна хрема. И в двата случая давах само сиропите и вит. С.
За облеклото още нямаме проблеми, но не е късно и се готвя психически. Когато бременеех една колежка редовно идваше разплакана на работа, та до психолог стигна милата. Щерка й (таман около нашата възраст сега ) всяка сутрин й спряташе невъобразими сцени с облеклото. Държеше да ходи по пижама на градина. Без пижама от дома не могат да я изведат. Мъжа й тичаше да подгрява колата по- рано. Пътьом, на бензиностанция понякога
разрешаваше да я преоблекат.... големи драми и истерии бяха. Психолога не помогна, просто проблема се израстна след някой и друг месец. Сега детенце е една много финна изпъната и подредена визуално 7годишна балерина
По същото време една сутрин през прозореца видях как една майка влачи едно около 4 годишно ревящо облечено безумно, нещо като това което описваш Марси - туника върху рокля, отгоре късо яке, клин и върху клина3/4 чорапи, обувки и шапка, а цветово ..... Няма да забравя и на майката изражението. Моля не ги съдете
Смях се онази сутрин на гледката. Кой знае какво ще ми дойде с тоя бяс. Напоследък проблема е, че не се вижда луната, нали е все облачно. Пустата му луна след яслата я няма. Казвах й че се е скрила уплашена, защото редовно излиза с крясъци ако съм прекъснала някаква важна игра. Детето спря да вика. Сега казвам, че луната спи, то пък се започна викане да я събуди ...