Такааа, звънях тук там. Значи за извеждането навън - да не са прекалено ниски температурите, да не са и прекалено високи, да няма дъжд, вятър и мъгла. Останалото си е чиста проба мързел. Чух и "ами те децата са мънички, не са адаптирани още ..."
. Дааам, трябва да се обличат, събличат и преобуват - това е проблем. От РЗИ Пловдив ме попитаха къде се случва това. По-късно ще търся да питам дали по някакъв начин това се следи/ контролира - как / от кой.
Пак от РЗИ - епидемиолозите ме посъветваха да отида при личната, тя да провери детето и ако действително не намери нищо, да ми даде бележка с която да я върна в градината -ясно, така и трябва да бъде. Да и аз се зачудих в първия момент когато още вчера ги питах за бележката госпожа лелята ми каза, че не им е нужна, просто два дни да си я държа Нора в къщи и тогава да им я върна
Казах това по телефона на лицето от РЗИ, с което говорих, отговора беше "как така без бележка?" педиатърката ни е след обед днес , ще отидем и ако не намери нищо утре с бележката в яслата без да чакам двата дни. Да видим ....