Тери, нужно е да останеш чак в дните преди пункция.
Ние в началото оставахме понеже за пръв път бяхме в Истанбул и се поразходихме.
Та на 2-ри ден след като те прегледат можеш да се прибереш.
Ако почне стимулация те викат след 6 дена ( 7ми ден от МЦ) След прегледа можеш да се прибереш на същият ден.
Следващият ми преглед беше на 10 ден от стимулацията ( при мен 23 Януари). Тук вече решихме да останем понеже ми казаха, че пункцията ще е на 26 Януари.
Хотел според мен можеш да си запазиш и в същият ден. Горе съм пуснала линк от картата на Семсан хотел. Когато кажеш, че си пациент на клиниката е 300 лири. Аз следя и в букинга преди да тръгнем как са цените.
В Мим хотела ми хареса повече. Той е под Семсана и си спестяваме малко от баира. Като изключим, че моя телефон трудно се свърза с уайфито , а лаптопа ми казаха, че няма да се върже. В Мима ми хареса закуската повече, беше по-разнообразна.
Ако ходите със собствена кола напомни на координаторката да те включат в списъка за паркинга, безплатен е. Ще ти дам и парола от заведението на ъгала
, ако нямате минути и интернет за Турция. ( Аз без да исках пуснах и моментално спрях мобилния и ми се навъртяха 12лв. )
Не виждам смисъл да минаваш през агенции. Аз ползвах понеже ни беше притеснено в началото, но след като минахме първият път координаторката си даде телефона и сега поддържам връзка с нея.
Та трябва ви GPS, очи на 4-ри в трафика.Доста се карат мотори дори и сега в студеното. На мен ми е по-голям кошмар в София в задръстванията от колкото там. Може да забавя движението, но не сме стояли в задръстване.
Долу-горе се опитах да нахвърлям (хаотично) какво да очаквате.
P.S Ако ще оставате ще те светна и за хапването мммм
. Слизаме до Бешикташ на 15-ина минути надолу от клиниката, ох какви закусчици правят, дюнерчета.
Пеша слизаме и до Босфора и от там хващаме кораба за Еминюню ... и от там трамвая и кеф ти Капълъто, кеф ти Св. София и другите забележителности...
С две думи превърнахме тая стимулация в екскурзия...
Ето и колко ми излезе като лекарства:
След първият преглед купихме: 2- гонала 450; 5 - мерионала; 2 -антибиотика ( 1285 лири)
След вторият преглед взехме още: 1- гонал 450; 4- мерионала; 2-цетротида ( 985 лири)
След третият преглед: 3-цетротида; 1- овитрел ( в сумата е включено едно мазило за афти не знам на каква цена е) (495 лири)
Общо за лекарства 2765 лири или 817.46 лева по днескашен курс.... Това в милата ни родина щеше да излезе майка си и баща си
.