Много ти благодаря,
Тери. Аз ви чета и в отчетната тема и преживявам всичко с вас, но не ми е удобно да ви пиша все още
На мен вече ми дойде на 26.05 в събота, така че си права, че бременност няма в тази графика, мен по-скоро ме притесни, че в лутеалната фаза е леко неравномерна, малко по-ниски средни стойности, а във ФФ стойностите са по-високи от предния месец, разликата е доста по-малка, но наистина средно аритметично е около 0.3. Пуснах си и хормони вчера (то реално е 3 ден, защото ми дойде следобед), изглеждат ок като единствено Е2 ми е 184,7 pmol/l или в калкулатора дава 50.313266140016346 pg/ml, което си е в реф. стойности, между долната граница и средата, но за да е всичко ок трябва да е около 50, а моето е точно толкова
, та в комбинация с тези температури се притесних за задържан фоликул (имам един ноември/декември когато имах кървене след менструацията, кафяво зацапване продължило до овулацията и ми беше назначен дуфастон за три месеца от 16-26 ден), от тогава не съм имала повече кафяви зацапвания, а дори в последните ми два цикъла си ми идва директно, което не се беше случвало скоро, но все пак се чудех дали графиката не показва проблем. Иначе си запазих и час за 07.06 - тогава ще ми е 13 ден и да се види има ли ЗФ и наближава ли овулация (моята с тестове и БТ е на 15-ти ден за сега). Много благодаря още веднъж за споделеното мнение, пожелавам на всички успех!