Здравейте и от мен.
Ей сега Ви изчетох или почти успях да Ви изчета.
Блу,
успех на момченцето ти. Успешна адаптация! Макар че не схванах точно, но явно някаква промяна се случва при Вас. Не сте се завърнали в родината?
За раниците:
Хора, направо ме комплексирате с тия цени.
На сина ми раницата беше под 20лв. май 19беше точно) от Кауфланд на Стар Уорс. А на дъщеря ми си беше много скъпа, мо моите разбирания. Беше 89лв. от Хиполенд, а е по-скъпа, защото към нея има количка за дърпане. Реално самата раница си е същата като тази от 20лв. Синът ми е 22 - 23 кг. А тия раници, които Стефи и Смайли обсъждате, не са ли много тежки за децата?
Виждала съм на две момиченца точно такъв тип раница, какъвто показвате тук в темата и ми изглеждат огромни, тежки и неудобни за децата?
А и се чудя, защо трябва всяка година да се купува нова раница? ННякои родители това правят. Нашите си знаят, че първи и втори клас ще ги карат с една раница. За нова можем да говорим за трети клас.
И последно да помрънкам леко:
Бяхме в болницата със сина ми в детското отделение. Някакво имунологично заболяване му откриха. Сега, детенце вече си е добре. Вчера ни изписаха - днес си е на училище. Пет дни престояхме там. НО ...
Оф, много потискаща и тягостна обстановка, хора. Предимно пациенти от ромски произход ... обща тоалетна - гнусна ... аз като придружител спя на едно легло с детето си (хайде, нищо, то и в къщи така си спим), неудобни легла, гърбът и вратът адски ме болят; ... не ми се полага храна ... телевизията е с пари - трябва да пускаме монети, ако искаме да гледаме телевизия. Сестрите бяха много мили, някои докторки - също.
Вчера се прибрахме и отидох за нощна смяна. Довечера пак - нощна.
Но да похваля малкия ми герой!
Изключително смело се държа! Стоически понесе поставянето на абоката, без да чуя звук от него. Колко много отрова му вляха през абоката, не е за казване. Че и сега в къщи си продължаваме с още отровичка. Гордостта ми е той!