Марси, това щях да питам. Моята кифла си има неин гардероб в стаята. Като й щукне да се преоблича, вади си дрехи сама и се облича. Друг въпрос е, че още имам да повтарям, че дрехите не се хвърлят по земята, но поне с преобличане не се занимавам. При нас е борба да ми разреши да я среша, а прически не дава да й правя и просто се чудя кога ще ми писне и ще кажа на фризьорката да й отреже дългата коса. Нямаше ме 4 дена, баща й не я е ресал (видимо според мен) и мисля, че няма абсолютно никакъв смисъл да е с дълга коса, която да не се реше.
Блу, аз отдавна им говоря, че не бива да разпиляват всичко по пода - дрехи, играчки, книжки..... но едва в последния месец забелязвам, че са по-склонни да прибират. Е, не всеки път, но има разлика.
Също ежедневна борба е да имат ластици на косите, както и за чорапите
. Постоянно обяснявам, че трябва косата да е вързана, че като е пусната много се сплита и трудно я сресваме, но кой ли ме чува
. Иначе цялата тирада я знаят на изуст и като започна да обяснявам отново и отново, вече ме допълват
.
От известно време ги залъгвам с една прическа, която сме нарекли "Неземна красота"
- връзвам на опашка отгоре на главичката, след това още веднъж прехвърлям през ластика, така че да се получи нещо като кок.... и с дългите рокли
са най-прекрасни.
За чорапите обаче не можем да се разберем
.
Смайли, Цвети и Ани тази година са във възторг от снега, аз съм много изненадана тъй като миналата година не му обърнаха никакво внимание, били са колкото Дани приблизително. Единственото, което усетиха тогава е, че им е студено на ръцете, Цвети се разплака и бързичко се прибрахме.
Тази година при първия сняг беше такова лудо подскачане и игра. Сега като заваля отново, пак им е много интересно, постоянно излизат на терасата, често само по блузка както си ходят вкъщи - ни студа усещат, нито че са мокри. Сега играта е да събират сняг в чашки и чинийки, внасят го вътре и играят на готвене
, докато всичко стане на вода, разбира се
. Изливам, после идва следващата порция сняг и така
. Те преди готвеха с пластелин, сега обаче със сняг