И у нас не се чупи, странно понеже аз купувам евтини играчки. Бях взела една магнитна дъска за 5 лв., вече една година жестока експлоатация и си е ОК. Конструктурите са на някаква българска фирма, много евтини 12 лв., а играе с тях също цяла година и са здрави. А тя като се ядоса е майко мила, тръшка се, вика, блъска. И всичко е здраво, само пъзели те не оцеляват от толкова редене, се накъсват. Бях и купила и едни кубчета, които се разглобяват около 5 лв бяха, какво ли не измисли с тях, прави със стените им къщи, легла, маси, столове.
Играе постоянно с къща за кукли, но аз й я направих от картона от млякото което пие.
Обаче, не знам как да разкарам плюшените играчки. Много са, прекалено много.. Преди месец приятели се отказаха от бизнес с машинки в които се ловят играчки и стовариха вкъщи два чувала. Тя чинно извади всички, прахме ги двете и оттогава всеки ден играе на ясла а тях. Реди, подрежда, връзва им лигавници, храни ги, реди им едни хартиени чинийки и чашки, чуди... Но започна да кашля, пробвам да скрия една и веднага си я търси.
Та съвет, как да я накарам как да играе по рядко с тях.
Олееее, край спирам..