Е чак пък да се плашите от деца с малка разлика, и да ви разказват какъв ужас е, айде пък да не е чак толкова страшно. Ей ме мен, оцелях, децата са ми живи и здрави, че съм и почти нормална
Шегата на страна, не е толкова страшно положението. И ние с мъжа ми си ги изгледахме сами, без помощ от баби. И децата са ми коренно различни като характер, темперамент и начин на отглеждане, но когато човек има желание намира начина. А тук всички сме мислещи хора, така че ще се справите и още как. Организация му е майката
И аз лично следвах линията да не правя забележки на голямата (2 г. бебе все пак) от рода на - пази тишина, че бебето спи, отивай оттатък да не й пречиш и подобни. Напротив, бебето като се събуди пак ще заспи, но другото ще ми скъса нервите цял ден ако реши да ми прави на пук.
Включвах я във всяка дейност, даваше чисти памперси, подаваше дрешките, изхвърляше мръсните (щото беше достатъчно малка да не се усети, че не е далавера това де
), дрънчеше с дрънкалки на главата на бебето, т.е. тя си мислеше че му помага да заспи така или го забалвява.... Като я кърмех, каката си вземаше една кукла, сядаше до мен, вдигаше блузата и кърмеше куклата
Всякакви идиотии измислях, за да не се чувства прецакана.
Не знам дали е заради това, но и до сега няма ревност между двете. Да, бият се, карат се, но не заради външни фактори, а защото като всички деца на тази възраст обичат да се дразнят една друга и да се млатят
Но пък от много ранна възраст се заиграват двете, още като се научи да седи малкия звяр, кака й обожаваше да я забавлява, имаме безброй клипчета как й хвърля топче по масата и малкото се залива от смях, примерно, или й търкаля количка отпред....