Май съм пропуснала голямата новина
. Ще отида в темата за честитките, но и тук ще кажа: Честита радост, Нимика! Добре е, че баткото се радва на бебето. Моята племенница много ревнуваше и дори щипеше мъничето, което се кокореше и плачеше, горкото. Дано твоите и занапред да се разбират добре.
Близнаците, дори и еднояйчните, не са еднакви по характер. Моите винаги съм ги възприемала като две деца, дори много рядко ги наричам близнаци. Радвам се обаче, че доста се допълват и добре си играят заедно. Много е хубаво, че винаги си имат компания на същия акъл.
maury, тротинетките от Декатлон (китайски) са сравнително евтини, леки и сгъваеми. Виждала съм един дядо на близнаци, който извеждаше двете деца с две подобни тротинетки. Не знам как си представяш излизането с двамата и целия този подвижен състав, ама ти си знаеш
. Нашите тротинетки не се оказаха това, което очаквах и затова няма начин да ги мъкна, че и да водя мъниците за ръка. По тази причина ще пропусна балансиращите колела. Ще минем направо на колела с педали по-нататък.
Алекс, как добре те разбирам! Детето няма да се храни, докато не се почувства здраво. Дотогава ти все ще се чувстваш безсилна да помогнеш. Тъжно. Вие какви инхалации правите? АБ не се раздава за успокоение, може би все пак можеше да се направи антибиограма? При Пепи болестта започна с висока температура и след като три дни не спря да вдига, минахме на антибиотик плюс инхалациите с вентолин.
Пет дни месечно... Миналата зима Пепи ходи само 6 дни на ясла. Три дни на ясла, бронхоспазъм, месец лечение. Втори опит - същото. И просто дочаках да се позатопли времето и тогава пак го пуснах. Надявам се при вас да е по-добре. Успокойте се, боледувате в рамките на нормалното
.
Да, другата седмица сме рожденици. Няма да правим голямо събиране на хора. Исках, но сега предпочитам да се закрепим здрави. Пак ще им е забавно, надявам се.