Момичета, въздуха просто е ужасен. Не стига, че е зима, студ, влаги, кюмбета мощно горят (еле последните години) , автомобили по един на калпак почти, ами и мъгли ..... е аз се напикавам от кашлица и нищо не помага, а какво остава за децата. Алекс, тая дето ще ти рине боклука й кажи да си изрине нейния от мозъка, която и да е персоната, аааа, ма много ги обичам такива, как пък разбра, че проблема е у вас, праховите частици ли ви изследва, а!? Боледуват децата ударно първата година. Логично - какъв имунитет имат, ми не са го създали, кога, как да стане.
Беата, то тука ако не се оплачеш где бре душа. Не, че става въпрос за здраве, от известно време в това време като липсва соц. живот, та на работа ми писна да слушам за сресаните, подредени, кОлтурни, вундеркинди дето разбираш ли , "абе няма такова дете бе, ти направо не знаеш за какво става въпрос" - нам на колко си месеца си показало къде му е носа, гений просто ..... как да си споделим магариите, че примерно върши работа в гърнето ако го сложиш, ама НЕ казва, ОТКАЗВА да съобщава от инат, та поради тая причина още памперси купуваме - как да се оплача, като ще има "ау" и "въх" и 3452341 съвета от вездесъщи по темата (вкл. и мъже) разбирачи и нито един ефективен сигурна съм. Нооо, с тихомълком или не толкова, поставена диагноза каква майка съм. Ми няма нужда ТАМ да се оплаквам.
Понякога даже от работа не ми се прибира като знам какво ме чака, има и мнооо кофти моменти, ама на да се оплача и аз, мацки стискайте палци тези дни много, много скъп и специален човек ще се бори за живота си ... изревах вече офф топик.
Тротинетка взехме около двете години, не е споменатата марка, но не е и кучи марка, със седалка, седалката веднага я махнахме, щото не бе одобрена. Подкара я Нора чак късната есен. Още като я купихме ми беше ясно, че е рано, но целта беше да не се хвърля на чуждите тротинетки в парка, че голяма драма. От тази гледна точка свърши идеално работа. Тъй беше и с триколката. Ама и то едни майки ( и баби май най-вече) ... сакън чуждо дете да не им пипне играчките, нищо че собствените им се ровят пясъчника в момента примерно, ей оскотяхме начи.