Блу, чак пък на сила не учат децата. Дали ще е песен или стихче е все тая. Предварително няма как да се знае кое би възбудило интереса. Принципа е проба само. Аз (предполагам и не само аз) на сила само лекарства давам и евентуално на сила обличам при студ минус найсе градуса. Сигурно ще има и някое рецититащо, но нормалното е по-скоро на тържеството да има общи пригласяния. Ей преди малко Нора пя, по-точно крещя коледна песен, то коледа отдавна мина, сигурна съм че на тържеството е правила фасони, до сега не съм я чувала в къщи тази песен, да я бях подканяла пак нямаше да благоволи да я изпее,... Дойде и музата месец по-късно. Та на сила не виждам как може фа се принуди едно 3годишно.
Маги, вундеркиндските мами хич не ги отразявам, а служебно имам и татковци такива. Да се/си фантазират колкото си искат. Тя Смайли много хубав линк пусна.
Бомболини, бързо да оздравявате. Стискай зъби, наистина първата зима е много неприятно с повечко болести. Но така се създава и имунитета.
Смайли, предполагам знаеш, че вит. Д е мастноразтвоеим и трябва да се внимава с приема му.