Здравейте мами и дечица /и Рачо
/
Не съм писала отдавна, чета, но все не успявам да се организирам с времето.
Малкият ходи на ясла, но ходи една седмица, после боледува 10 дни
По коледните празници ходихме при майка ми и го оставихме там поне на чист въздух, но то пък такива студаве се спуснаха и не можахме да си го приберем навреме /нали бяха затворени пътищата/. Като го прибрахме, аз тръгнах на работа, той - на ясла, но издържа отново 1 седмица. Сега пак е болен - първо кашляше сухо и продължително, предписаха му инхалации /взехме пингвина на Унимарк, благодаря на момичетата, които ме посъветваха за инхалаторите/ с Пулмикорт и отхрачващ сироп Флудитек - и о, чудо, спря да кашля... Да, но носът му е все едно запушен - не тече, но като спи, хърка и е с отворена уста. Заведохме го на УНГ и той каза, да продължаваме с инхалациите, капки в носа и , ако вдигне температура - антибиотик - Зинат /видя, че лявото ухо започва да събира течност и 3-тата сливица е леко уголемена/. Е, вдигна температура и днес е на Зинат-а. Тъкмо свикнах с работата, той е много добричък в яслата - не спират да го хвалят и... пак вкъщи
Днес и утре ще видя как е и ако е по-добре, ще го пусна на ясла, но в противен случай- трябва да викам мама да го гледа, че няма как да отсъствам много дълго от работата...
Иначе малкият още не приказва много, но постоянно се опитва да повтаря думички, а явно в яслата ги учат и на някакви танци, защото като се прибере, започва да ни дърпа и да подскача, да се върти
.
Пожелавам на всички здраве, здраве и пак здраве. И дано и ние бързо се оправим