Здравейте в началото на годината се установи, че имам ЛУФ синдром. Бях 3 месеца на прогестеронови препарати, 3 месеца на противозачатъчни и 3 месеца имах ову, но бебе на стана. Миналия месец отново не пукнах фоликула и сега отново на противозачатъчни, но ги започнах чак на 3 ден от цикъла, защото док искаше да види дали ми се е махнала кистата от задържания фоликул. Около 10 ден от цикъла пак ходих на преглед, заради болки в яйчника и док каза " я направила си фоликул, това се случва при около 3-4 % от жените,но не се притеснявай най- вероятно няма да порастне и да се пукне". Обаче след това не пиех много редовно хапчетата, дори имам няколко дни, с повече от 12 часа закъснение, просто не знам какво ми стана този месец, попринцип съм много стриктна. Предния път при започване на противозачатъчните( 21 активни и 7 плацебо) цикълът ми е дошъл на 24 ден, а сега ( 24 активни и 4 плацебо) вече 27 ден и не ми идва. В листовката пише, че трябва да и дойде по време на плацебо хапчетата ( имам още 3), но и да не дойде цикъл да си започна новата опаковка. Та понеже нямам никакъв опит с противозачатъчните, кога според вас най- рано мога да направя тест и той да е достоверен, защото не искам да започвам нова опаковка без да съм сигурна на 100% че няма бременност.