Здравейте....аз пак вдигнах екшън тази нощ. Кървене от носа,линейки..тампонади...
За съжаление моят унг не беше на работа и ме заведоха в държавната болница...в която си карам стажа. Държание-отвратително,ем съм им позната,ужасно грубо отношение. Препоръчаха ми след раждането да си направя скенер на глава,което мн ме учуди,защото разширеното капилярче се вижда и с просто око. Сутринта си посетих моя унг - той предполага,че проблемът е с кръвното,освен разширеното капилярче в носа,защото му съобщих,че веднага след прокървяването кръвното ми е 130/140/80., но аз го отдавам на паниката,която ме обхваща. В такъв момент,треперя,рева..ужас. Успокоя ли се веднага ми се нормализира кръвното. През останалото време (3 пъти на ден меря кръвно) е ок. Бих искала мнение от д-р Мели.
Майка ми държеше да посетя и унг-то в родния ми град. Той пък директно ми изгори капилярчето и каза,че просто този съд е огромен и пак ще кърви,ако не го обгори.Продължавам и терапията с кръвоспиращото мехлемче. Очаквам вашите мнения по въпроса,защото аз в момента не мисля трезво и съм ужасно объркана от трите различни мнения.