Здравейте и успешна нова седмица на всички:)
Относно стриите явно е въпрос на кожа с първия какви ли не козметики не пробвах и мазила е .. имаше си ги, сега пак е същата работа, майка ми грам пък е нямала и не се е мазала с нищо по онова време, макар да съм чувала добри отзиви за чиста свинска мас....,
по темата с коликите с първи ми син какво ли не опитахме но този физиологичен прогрес докато не отмина сам, нямаше мира всяка вечер от 20.00 часа до 00.00 часа, после заспиваше до сутринта без проблем, до третия месец :)И диета спазвах какво да ям , но.... и кърмих малко нямах никаква кърма и се изгледахме с АМ:)
Йоли не се притеснявай само да отбележа факта че една лекарка ме следеше в ЖК, мерене изследвания болнични и тем подобни, други платени услуги при друг а родих при трети и то Добрич, тъй като там работеше нашия семеен приятел акушер -гинеколог на когото имам 100 % доверие.Сега е същата картинка като се очертава да родя живот и здраве сега в Добрич че чичо доктор сега там работи.Нали съм си морско чедо влече ме морето какво да направя:)
За курсовете за бременни съм чела и чувала доста неща , явно си е въпрос на нагласа кой в какво вярва и как приема чужди съвети(може би при мен изигра роля това че имам разлика с брат ми 8 години и всичко бебешко ми е минало през ръцете да не говорим и колко деца съм изгледала на приятелките на майка ми, разбира се няма нищо общо с това когато твоето ти е в ръцете... но все пак е малко помощ , мое мнение)
Ефра всички се бъркат но поне да е поносимо , по добре от сега си отстоявай позициите и покажи че както са казало възрастните хора детето само показва как да се храни и как да се гледа, и съм напълно съгласна с това твърдение.Спокойствие и силна храна:)
Бебешок супер че сте добре:)
Дреам он завиждам на волята ти за тренировки аз нямам такава ама хич даже.....
Бебеманията беше интересна посъбрах малко информация и аз, и сега си имам четиво ...
Мами, с ужасна хрема съм и главоболие слагам си Еувобиум витамин Ц и чай ама е ужасно :(Нощем е кошмар че и хъркам....
Чудя се струва ли си да ходя ли при личния или някой друг съвет ще дадете ?
Д-р Мели имам въпрос защо бебо не ми позволява да спя на лявата страна -започва се едно ритане, местене докато не се завъртя на дясно:)Странно ми е , да се притеснявам ли за нещо, иначе си рита на всяка страна, дори е с главата на долу от самото начало сега като отида на ФМ в края на април ще видим как е застанал но за мен ми е странно това или аз се втелясвам много....Благодаря:)
Хубав ден