Здравейте
yana_c , повишените асат и алат може да се дължат на мн неща,при вирусен хепатит са увеличени над 1000,ако това те успокоява. Нека си ти пуснат изследванията,поне да бъдеш спокойна. Пък и ти си почти в 37 г.с не е толкова рано,ако раждането започне:)
човечето бърза да се срещнете.
,yollie , с теб сме абсолютно един и същи срок,но аз още не съм си направила изследванията. Надявам се всичко да е наред с вас и да е просто грешен резултат,и аз съм за второ мнение. Никой не е безгрешен.
Следя ви,но не исках да пиша,докато обсъждахте кога трябва да се извежда детето,защото аз съм привърженик на бабините правила,просто защото съм. Открила смисъла в тях.
Ягодка , много здраве и щастие ви желая!
Аз пък бях на един скромен рожден ден и настинах...и сега 3-4 дена се лекувам с чай от лайка и витамин ц. Старая се щом нямам температура и други белези на сериозно възпаление,да не приемам лекарства. Мн ми помогна промивка на носа с разтвор на сода бикарбонат. Утре ще си записвам час за прегледи,но ще посетя Д-р Корсемов ( пловдив-пазарджик) и той ще ме насочи за кръвните изследвания,защото от Пълмед ми казаха,че там тези изследвания ги прави доцентката,която ме изпитва на изпита по медицинска генетика,а нямам добри чувства към нея. Взех изпита от първия път,но не спря да ми се крещи,дори ме разплака,защото акъла ми беше в операционната,където оперираха майка ми. За мен лекар,който си позволява да се гаври,меко казано със студентите по този начин,не е добър лекар,пък нека си я хвалят. Та ,така при мен. Всичко ще се нареди,но ние като бъдещи майки сме длъжни да се възползваме от най-добрата медицина.
Приятен почивен ден ви пожелавам.