Здравейте момичета. Чета ви редовно, но за писане не остава време. Бебко е доста ревлив, мъчат го колики, не иска да е сам... Изобщо, изисква моите грижи във всеки момент. Тати се върна на работа, и може да ме отменя само вечер. Чакам го с нетърпение...
Ще споделя моя опит по два въпроса, които сте обсъждали последните дни:
Раждала съм два пъти. Две естествени раждания. И двата пъти всичко мина много бързо, без усложнения, без шевове... На следващия ден бях като роза. Все едно не съм раждала. Тоест, голяма късметлийка съм. Осъзнавам го напълно.
Колкото за зимните бебета: дъщеря ми е родена на 26-ти декември, а синът ми се роди на Коледа. И с двамата сме на разходка от момента на изписването. Избягвам най- студените сутришни часове и някъде към 11 часа сме на разходка. Ако вали много или има много гъста мъгла, не излизаме. При нас температурата е доста ниска зимата. Когато излизаме се движи между 2°-10°. Сняг нямаме. Но дори и да има, пак ще го изкарвам: добре облечен, в количката и на разходка!!! "Зимно" или "лятно" бебе... Всяко нещо си има положителна и отрицателна страна: има дни през лятото в България през последните години, които надвишават 35-40°. И тогава не се препоръчва разходка на бебето. Така че, маймунка, не се притеснявай за това. Зимата също може да се разхождате... В скандинавските държави остават децата отвън в количките, докато си пият кафето, за да са по-здрави!!!
Леко и безпроблемно бременеене на всички!