Здравейте, чета ви от известно време, изчела съм почти всичко от повечето теми. Бременна съм в края на втори месец, скоро влизам в трети лунарен. Четох различни теми, в които на мамите им проличава в 5 - 6 месец. На мен вече леко ми е издадено коремчето, но мнооого лего, просто вече не е плоско. Знам, че не е от плода, няма как. Просто някакви реакции и отпускане на мускулатурата, но все пак. Водя се по - слаба, 51 кг., 167 висока, по принцип не ям сладко, тесто, мазно, такива неща не са ми в менюто и засега нищо не съм качила още. Дали по - рано ще ми проличи? Чудя се, защото обмислям кога да кажа на работа...
Четох някъде за тесен ханш, имаше тема за раждането, 91 см. нормална ширина ли е за естествено раждане? Макар, че до скоро бях твърдо за секциото, но като прочетох как не могат да се свестят по два месеца и се притесних. Знам, рано ми е още...
Всяка информация, която споделите ще ми е от полза.
Не знам какво да очаквам.
Запек нямам. Имах първия месец, направо се спуках да пия лактулоза, само това ми помагаше. Но после всичко се оправи. Адски съм раздразнителна, паля се от най - малкото.
Майка ми е гинеколог и ме е преглеждала, тя е на мнение, че съм дребна и ще имам разкъсване от нормално раждане и е твърдо ЗА секцио, но така ме е страх от тази операция.