Бебешок, взела съм си малкия пакет, но се чудех до коя седмица обхваща. За първата част и на мен ми се наложи да ида 2,3 пъти на преглед в спешното и единия път ми взеха 10лв.
danaq999 защо не попиташ в аптеката за нещо по-билково. Сещам се, че децата ги пръскат против насекоми с някакъв такъв препарат на Бочко. Може от него да си вземеш или на др детска марка.
Шуши, бързо възстановяване. Дано и на мен не ми се наложи да влизам в болница за венозно вливане на Желязо.
Като стана въпрос за контракции, нещо не мога да схвана дали имам. Днес сутринта имах някакви хоризонтални болки в долната част на корема. Почудих се дали не са контракции. Сега нищо ми няма. Доки ми каза да пия магнезий, сигурно защото ще ме почнат.
Аз да се оплача, пак съм болна. Е вече съм по-добре. В събота като почнаха едни силни болки в костите и на двете ръце и в последствие температура. Първоначално реших, че е от хапчето за гастрита, че е някаква странична реакция но след това болки в гърлото и температура и ми стана ясно на къде са тръгнали нещата. Лошото бе, че вечерта тръгнах да вдигам т над 38, а парацетамола не сваляше. Една приятелка мед. сестра, ме посъветва ако не сваля да слагаме студен компрес на главата и чорапи с оцет на краката, но не стигнахме до това. Сега нямам т но се чувствам още отпаднала. Затова, реших да изчакам с лечението на гастрита няколко дни, докато се оправя.
Но като бях на д-р за гастрита ми каза, че имам прегънат жлъчен мехур. Добрата новина в това е, че няма камъни, та след раждането явно ще хода да гледаме и това как и дали може да се оправи.
Чудя се аз, ако бях бременна на 22,23 г. възраст дали нямаше да имам такива все странни болежки. Може би младото си е младо и всичко преодолява по-леко?!
Лека вечер
Искам в тази жега на море, но май ще съм като котето