danaq999, при мен бяха доста силни тези лигаментни разтягания.. Тъкмо поизчезнаха за малко, онзи ден сутринта пак взеха да се обаждат.. Доста са силнички, моментни, но могат да ти спрат дъха!
При мен са предимно като се въртя от една страна на друга (в леглото), или като тръгна да ставам- пак от леглото.. Иначе през деня не се обаждат..
Близнаци износих и родих до 36гс без 2 дена, но не съм имала такива болежки тогава..
Сега корема ми се подува като се храня,от съвсем малко, ставам огромна, а с момчетата си ядях какво ми душа иска и колкото иска.. без проблеми.. Друг е въпроса, че с близнаците ме мориха страшни киселини от първия кръвен тест, до деня, в който се родиха.. Повръщах от киселини - до края!! Включително и посред нощ.. както си спя, и хайде скачай да повръщаш
Сега нямам киселини (засега) гаденето отмина отдавна, но всичко е толкова различно.. дори и пъпки ми излизат, като червени петна някакви и много се ядосвам, защото изглеждам все едно ме е цапнал пубертета!
Аз имам въпрос относно дължината на сървикса.. Онзи ден на видеозона мериха дължината и е 3.26см.. Което било над 3, но пак било малко.. Да си призная малко се стресирам, защото ми предстои пътуване.. В Бг ще отида на едно измерване, ще разровя къде мога да отида да ме види лекар, защото тук искаха след 2 седмици да се върна пак..
Та споделете, ако си спомняте, на феталната морфология, помните колко ви беше дължината на сървикса? Някой изкарвал ли е бременност с подобни на моите сантиметри дължина?
Аз имах скъсяване с близнаците, в 26гс дори останах за задържане - 2 седмици в болница, под наблюдение, и после не можах да се върна на работа, но всичко беше наред, както бях под 2см, след 2 седмици бях с почти цял сантиметър отгоре
и до края нямаше проблем.. Само почивка ми трябваше, че двама юнака носех..
Сега малко се стреснах, че момата още съвсем малка, пък едва над 3см сървикс..