ЕЕЕЕ Дрийм он, честито мъжле!
Живо и здраво калпазанче.
Много радости, любов и сбъднати мечти.
Момичета аз се прибрах след няколко дневна екскурзия из Балкана. Ходихме в Калофер, Хисаря, Карлово, Пирдоп и други красиви местности. В Хисаря много ми хареса, прекрасно градче и много добре устроено. Там отидох на масаж на гърба, защото явно започна да ми тежи корема. Масажистката добре се справи, но каза че явно са ми слаби мускулните връзки и затова ме боляло. Та тя ми сподели, кога реално била осъзнала, че обича детето си. Едва когато започнала да го кърми. И това ме накара да се замисля, как е при другите. Затова ви питам, преди или след раждането разбрахте, че обичате детето си? Аз лично усетих чувства на втората седмица след като разбрах, че съм бременна. Но има вероятност да усетя истинската любов след като родя.
Иначе, след 2 дневно пиене на Желязо на гладно усетих силна болка в стомаха...и честито да ми е... раздразних гастрита. Сега ме боли и пак спрях да го пия това гадно Желязо. Май ще съм на инжекции но в момента ми е по-важно да се опитам да успокоя гастритчето.
Относно гръмотевиците, бебо го беше страх, не мен!
При всеки силен гръм, риташе много силно. Даже докато пътувахме с колата толкова много и се притеснявах от това друсане нещо да не му стане. Почти не го усещах та камо ли да рита. Сега като сме вкъщи, на спокойствие колкото иска да си ритка.
Еее Раши, какви са тия медици, да ти причинят такива гадости, това е ужасно. Дано всичко ти мине след раждането.
Относно бременността като болест, честно казано до 4 месец го усещах като някакъв мн гаден вирус. Чувствах се наистина болна и немощна. Само си мислех, ами какво да кажат онкоболните, които са още по-зле и даже с години са така. Даже се чудя на работещите бременни как издържат. Добре, че моята позиция мога и от вкъщи да я върша и то не всеки ден. Понякога и домашната работа ми идва в повече. Смятам, че бременните трябва да си седят вкъщи стига да могат финансово да си го позволят. В тази връзка се сещам, че една японка беше казала на ММ, че при тях майчинството е само 2 месеца и бяхме потресени.
Сещам се и за етърва ми, няколко месеца след като роди се наложи да замине в командировка извън страната за 2 дни. На детето му подсигури замразена кърма и майка и го гледаше. Но свекървата и прабабата да не ви казвам колко змии и гущери избълваха. Много гадни неща казаха, като например...като се върнела щяла да намерила детето умряло защото го била изоставила....и тем подобни. Направо из беснях тогава, и им казах да не би всички изоставени деца по домовете да са умряли!? Гледаха ме като прецацали мачета. А на свекито племеника и е осиновен, как щеше да има тогава деца за осиновяване. Не ми се мисли пък за мен какво говорят но не смеят нищо да ми кажат. ММ, ми казва че ги било страх от мен
Идеално! Стига съм ви занимавала с глупости.
Лека и спокойна вечер!