Ефра, отворени врати в Окръжна има всяка сряда от 12:30, без предварително записване - отиваш и звъниш и казваш, че си за тях. Има вариант да не е възможна кой знае каква обиколка, ако уцелиш много натоварен момент.
Аз ще раждам при д-р Дачева след точно 2 седмици и ще мога и съвсем пресни впечатления да споделя.
Много благодаря Дриим он, като сме свободни и ще идем, пък дано не са много заети. Стискам ти палци за безпроблемно раждане и ще очакваме твоите пресни коментари.
Да, да от желязото е, вече имам подобрение. Благодаря ви. С доки следим нещата и ще правим нови изследвания, че тези които имам са от личната ми лекарка и доки се чудеше дали да ги приеме. А за Л-тироксина знам, че има значение, д-р Начев ми беше казал минимум 2 часа след него да се пият др неща, но ще видим какво ще излязат през следващата седмица. Ако зависи от мен щях мн често да си правя изследвания, но ММ ще реши, че съм изкукала. От няколко години си правя често изследвания заради ЩЖ, а после и с инсетата и инвитрото, че май вече изпитвам удоволствие от боцкането на иглата.
Сега си варя телешки език и съм си мариновала червено цвекло, лек опит за набавяне на желязо
Относно количките все още само зяпам. Струва ми се рано да купувам, освен ако не ми изпадне нещо изгодно или някой от роднините не реши да ми подари. Общо взето ще изчакаме с пазаруването.
Сега обмисляме лятната ваканция, къде да отидем. Със сигурност няма да е на море. Изпитваме притеснения с километрите. От Сф до морето е мн път, ами ако нещо стане..., с този трафик по морето трудно ще се прибираме към Сф и ще трябва да ходим я във Варна, я в Бургас. Затова мислим на планина, някъде в околностите или близките области. ММ иска да сме в хотел с ол инклузив в някой град. А на мен ми се иска в някое селце в близост до град на полупансион, да се чувстваме по свободни и да не сме под час с всяко хранене. Ако някой знае, някое разкошно местенце, далече от градската шумотевица, с басейнче и домашна кухня, ще съм много благодарна.