Здравейте момичета
Аз още си чакам резултатите, и сигурно нямаше да ми е толкова на зор ако мъжа ми и свекърва ми не ме питаха по 100 пъти на ден дали имам новини.. Все едно няма да кажа веднага
ще чакам да ме питат
Да не говорим, че през уикенда съвсем не очаквам да чуя "новини" от когото и да било
Ефра, не си мисли за ревматизъм.. Както е писала Йоли, по време на бременност се случват толкова промени в телата ни.. Болежките са нормални в повечето случаи..
Аз имах заболяване на китките, по време на първата ми бременност.. Беше само по време на бременността и изчезна около 2 месеца след като родих.. НЕ съм сигурна как се казва на български, онлайн преводача ми изписва в превод "карпалния тунел"
(carpal tunnel syndrome) Не бях и чувала за този "тунел" преди да го "изстрадам" докато бях бременна, много ме боляха китките, едва носех децата като се родиха, а те бяха мишки от по 2кг и половина
Относно домашните любимци.. Когато момчетата бяха на 2г си "осиновихме" граничарско коли. Само дето е целия черен, няма бели петна, както повечето от тази порода..
Децата го правеха "рошав" не са го били, но искаха да го мачкотят, да лежат върху него, да го яздят.. И той много толерантно, оставяше ги да играят с него, и като прекалят, ставаше и заминаваше на някъде
Вече са по-големи и никой не го мачка, но той е много привързан към тях.. и към нас. Аз толкова се притеснявах в началото, защото го осиновихме от кучкарник, не знаех какви проблеми има, дали няма да е агресивен, как ще се държи с децата.. Но той е страхотен, много умен.. Няколко пъти моя мъж го забравя пред нас!!! Всички сме навън, кучето блее нанякъде, ние се прибираме и песа остава навън..
Та на улицата е преспал няколко пъти, пред входната врата, да чака някой да му отвори. НЕ е бягал, не можеш да го накараш да излезе навън ако не излизаш с него.. Страннен пес
Аз се унесох..
Много ми се приказва тези дни