Ехо, как сте?
Аз толкова рядко пиша, че не знам дали (и как) ме помните вече
Тук не помня дали се похвалих, ама сега ще си кажа по-сигурно - малко в стил "Ако не съм казала, да повторя", ама какво да се прави
Та имам си аз дата за секциото вече и започнах като същи затворник да отброявам оставащите дни. Вече и не ходя на работа, разбира се. Още не съм започнала да скучая, защото все имам напред-назад ходене - при лекарката, която ще ме оперира; при проследяващата за последни изследвания и документи, на тонове... Самия болничен още не съм го взела, ще го получа утре. Или по-точно, утре ще получа новия. Те вече ми издадоха един откогато трябваше, но отивам аз и що да видя - документът с моминската ми фамилия, която не ползвам от 10 години насам и никъде вече не се водя с нея. Те ми казват - ама ние като Ви напишем ЕГН-то, то така излиза. Вярвам им, щото няма откъде да са си я измислили и да са я налучкали, а и за какво ли да го правят, но просто ми е странно как така изобщо някъде ще излизам с име, с което не съм вече 10 години. Не е като да съм го сменила миналата седмица и още да не е отразено. Та сега ще ми анулират този болничен и ще ми издадат нов с правилната фамилия, за да нямам проблеми после с НОИ.
Иначе съм добре; вчера последно бях на тонове - супер са; гледахме и бебо. Той много голям излиза - 2630 г
. Каката я изписаха от болницата 2750 (след физиологичната загуба на тегло; иначе се роди точно 3 кг) и си беше нормално бебе. Знам, че мерките са относителни и се изчислява по формула, която може да даде значителни отклонения, но пак ми се видя много, предвид това, че остава още 1 месец до раждането. Но нищо, нека си е голям и пухкав бебок, така или иначе ще се ражда секцио, така че няма значение за мен лично, не е като да има вероятност да ме измъчи или разкъса.
В тази връзка - аз от най-малките размери дрехи нарочно не съм взимала точно поради тази причина, а и защото много добре помня дъщеря ми колко бързо ги израсна точно тях, макар че първоначално ѝ ставаха. После със следващи размери не беше чак така, макар че си растеше с доста добри темпове. От най-малките номера памперси също не мисля да взимам; ще взема малък пакет 2ка за болницата, те са до 5 кг, та все трябва да му станат, а после ще преценя вече с налично бебе какъв номер да вземем за вкъщи и колко голям пакет.
И понеже пак се заплеснах, отивам да мия чинии
Хубав ден от мен!