Добро утро и от мен.
Как е коледния дух?Надявам се да сте заредени положително,наслаждавайте се на идните дни,за тези който са на работа не се преуморявайте.
Ще ви доразкажа моята история да се посмеете малко:
Започвам с това ,че съм добре и няма спомен от обрива
,но ще се върна към понеделник.Поръчах си аз козметиката в близка до нас аптека.Звънна ми жената,че след 18.30 козметиката ще пристигне,а аз горката едвам издържам вече.Много сърби,а на всичкото отгоре вечерта съм на коледно парти.С колежката ми се разбрахме да мине през аптеката да взема козметиката и после мен.Идва,качвам се в колата и поглеждам в тъмнината кое е крема,кое почистващия лосион(надписите бяха на френски) и се намазах с едното,после с другото.Ох,облекчение :)На следващата сутрин същата история.
Както ви писах имах някакви болежки в същия ден и се прибрах да пазя леглото.Късния следобяд ми звъни телефона-едната аптекарка:
-Добър ден от аптека .... се обаждам,поърчали сте почистващ лосион и крем за алергична кожа,но сте взели само почистващия лосион.Отказвате ли се от крема?
-Да се отказвам ли?Те са при мен.
-Не,не не са при вас.Крема е в аптеката,грешите нещо
-Не греша,вчера си взех и 2те
-Вижте ,станала е някаква грешка,крема за лице е при нас в аптеката.Ние направихме поръчка на почистващ лосион,крем за лице и крем за крака.
Вадя опаковаката и търся надпис на български и какво да видя при мен найстина е крема за крака.В паниката имах чувстовото ,че цялото ми лице пламва.Побеснях,но се чудех на себе си ли да се ядосвам или на аптекарката :)В крайна сметка нищо ми няма,което е най-важното.Оказа се ,че аптекарката е объркала.Взех си правилния крем със хиляди извинения от тяхна страна
Извод :
1 Крем за крака,за ръце,лице-няма значение всичко е маркетинг
2 Не се доверявайте на аптекарите(Винаги чета рецептите,но в ситуацията нямаше разчитане)