Здравейте, мили момичета !!!
След ИКСИ, ЗЕТ на 2 ембриончета, кървене, оцеляло 1 ембрионче, 22 нелеки седмици, 5 месеца болнични и затвор вкъщи, най-после се престраших да се включа в тази тема ...
Честно казано още не мога да се успокоя да се зарадвам на това, което се случва вътре в мен.
Успех на всички, които са стигнали до тук! Дано занапред предстоят само положителни емоции <3 <3 <3
В момента имам поредната тревога и имам нужда да споделя и да усетя вашата подкрепа:
- След като приключихме с д-р Персенска (пациент съм на Надежда), се записах при д-р Михова. Първите два прегледа минаха чудесно, бебо расте, плацента, шийка, всичко е наред, изглеждаше, че нещата се нормализират и аз като всички останали мога да почна да гледам колички и дрешки
.
Около Великден обаче, когато графиците бяха пренатоварени ме записаха за морфология при д-р Панайотова (която в този период заместваше д-р Михова). При последния преглед, д-р Панайотова установи, че има аномалия на сърчицето на плода, което може да е индикатор за Даун (да, в малък процент, но все пак) и ни насочи да направим Пренатест. Уточнявам, че при ранния скрининг, нямаше възможност за БХС, тъй като и вторият плоден сак все още беше там. Та, направихме теста, сега чакаме резултат. Д-р Панайотова автоматично ме записа за следващ преглед при себе си... Отидохме на регистратура да си запазим час при д-р Михова, тъй като искаме да си продължим при нея, но ни казаха, че е трябвало да кажем това на Панайотова ... Надявам се да не ме разберете погрешно - д-р Панайотова също е страхотна, но знаете - когато се довериш на някой лекар, искаш да се консултураш само с него ... както съм аз до ден днешен с д-р Персенска.
Запазихме час и за фетален кардиолог ... трябвало да прегледа сърчицето на плода ....
Много ми е криво... тъкмо се зарадваш и нещо ново излезе наяве ...
Много ще съм ви благодарна, ако някой може да ми даде имейл или някакъв контакт на д-р Михова, за да й изпратя резултатите от Пренатеста и да си продължа прегледите при нея.