0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните 99
« Отговор #500 -: Април 03, 2017, 07:32:17 am »
Бебешок, не ти завиждам... В началото когато ми ставаше лошо беше лесно. Но сега само си представям как съм родила и съм спряла да кърмя след 6м. и съм си сипала не една, а 2 чашки вино и съм си запалила една цигарка на някой плаж...
Да се похваля с новите неща при мен. Вече всеки ден усещам "пърхането", много е готино!
От вчера много ме боли тазобедрената става. ММ казва, че сигурно се разширявам... За това усещане не бях подготвена... болезнено е  :(
« Отговор #501 -: Април 03, 2017, 08:44:26 am »
Йоли,аз преди 2 седмици започнах да усещам тези болки в таза.Всъшност незнам дали са от разширяването,но това което съм забелязала е че колкото повече лежа,толкова повече боли.Като цяло при мен с всички болежки  е така,може би нещо съм сбъркана  :garden:
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #502 -: Април 03, 2017, 11:48:06 am »
Здравейте,много съм щастлива :) взех си държавния изпит по вътрешни болести . Почерпете се за мен :) много притеснения,много стрес :) сега почваме ремонта на новият ни апартамент :)

Болките ви със сиг са от рязтягане на тазовия пръстен и разтягането на маточните връзки
Любовта е сила !

*
« Отговор #503 -: Април 03, 2017, 13:44:53 pm »
Честито, Шуши! И за двете новини!
Черпя се с едно Буено (да ме извинят всички бременни, на които има се прияжда).
*
« Отговор #504 -: Април 03, 2017, 18:17:28 pm »
Браво Шуши,само напред!😊
И аз  чакам баща ми другия понеделник за ремонт😊Ооох как ще се изтраем не знам ама ще гледам да си мълча че ние бързо ставаме на кълбо😅😅😅
Спокойна вечер мами❤
« Отговор #505 -: Април 04, 2017, 09:00:48 am »
Шуши, честито!

Болките може и от разтягане да са. Аз си спомням, че с първата бременност имах такива горе-долу по това време и докторът ми беше казал, че са от това. Сега нямам все още такива.

Аз съм добре; на преглед ще ходя след 2 седмици някъде, може би след Великден, и тогава ще видя как се развива бебо. Ремонтът и ние го мислим сериозно вече, но сигурно ще се случи през май, не сега.

Поздрави на всички :)

*
« Отговор #506 -: Април 04, 2017, 13:17:11 pm »
Здравейте момичета,
И аз другата седмица съм на лекар да видим нашия как се развива:)
Или аз съм откачена и много мисля или и аз не знам....
Мами до момента вече в 29 седмица съм качила единствено 8-9 килограма(заковала съм едни 83-84 кг и това е), бебо си е активен шава си дава сигнали но някак си се притеснявам дали се развива добре и дали расте.Вярно е също, че за моя ръст бях с наднормено тегло когато забременях(75 кг), всичко е строго индивидуално но ей такива мисли ме тормозят тия дни.
Ох извинявайте мили дами, не исках да досаждам с моите терзания :)
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #507 -: Април 07, 2017, 12:14:00 pm »
Здравейте :) как сте днес :) аз днес съм с моя любим племеник и съм много щастлива :)
Любовта е сила !

*
« Отговор #508 -: Април 07, 2017, 15:13:56 pm »
Тути, здравей, според мен си напълно ОК с килограмите :) Няма нужда да се качва много. Аз съм пухкава и моите наблюдения са, че по-пухкавките качваме по-малко килограми при бременност. :) Успех!

*
« Отговор #509 -: Април 08, 2017, 19:09:37 pm »
Здравейте момичета,

минавам да се запиша в тази прекрасна темичка.
Тъкмо видяхме сърдечен ритъм в Сряда.
Дайте съвет за нещо против гадене.. Целодневно е, непрестанно.. Не мога да се храня като хората, няма повръщане, но чувството е, че ще повърна всеки момент..
Когато бях бременна с близнаците, повръщах, от киселини!! Като ме почнаха в 6гс, та до края си повръщах от тях.. Но поне ми олекваше като повърна..
Сега ми е лошо.. от сутрин до вечер! И дори киселините се обаждат от няколко дена, но нямам мирка..

« Отговор #510 -: Април 09, 2017, 09:07:54 am »
Гальонди,добре дошла.Прочетох историята ти.Желая ти от тук на татък нещата да вървят без проблем.
За гаденето аз се справях с кисели и тестени храни.
Тути и мен ме мъчат някакви подобни мисли,аз съм 161 започнах от 51 кг,онзи ден кантара чукна 71,а до края си има време...едно малко слонче съм :D.Поне бебешана да вървеше по едричка ,някак си щеше да ми е по-спокоино,ама тя миличката...31 г.с 1500кг.
И едни сънища са ме обзели...това психиката луда работа.😁
Поне болките овладяхме,което си е супер.Уж не бяха нещо кой знае какво,но от както ги няма все си повтарям"Ей колко ми е хубаво".
П.П Честит празник на всички цветенца и тяхните семейства.Бъдете живи и здрави
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #511 -: Април 09, 2017, 10:10:09 am »
Гальонди ,помоли лекарят ти да ти изпише нещо за гаденето и киселините,има медикаменти за бременни. И добре дошла в групата на щастливите дами :)

Аз искам да попитам друг има ли подобен проблем,ако може да се нарече така. Ходя си по веднъж,два пъти по голяма нужда и почти винаги е рядко. Пия си пробиотици и нищо друго,защото не смятам,че е толкова страшно да опирам до медикаменти.
Любовта е сила !

« Отговор #512 -: Април 09, 2017, 10:37:10 am »
Shushi18 при мен се редуват 2-3 седмици едната крайност,2-3 другата,но не правя нищо,дори пробиотици.
*
« Отговор #513 -: Април 09, 2017, 10:58:52 am »
Гале, газирана вода с лимон.Само това можех да пия.Гадеше ми се постоянно до края на 4-тия месец.Бях свалила 5 кг и ядях само домати със сирене.Това е положението, няма какво да направиш.

*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #514 -: Април 09, 2017, 13:05:35 pm »
Ооо,да,аз умирам за газирана вода и сега. Тва е единственото газирано,което си позволявам. Помага мн за гаденето
Бебешок,аз си го обеснявам с хормоните и леките ритничета в дебелото черво ( мн е сладко,но на моменти имам чувството че ще направя някоя беля на обществено място )
Любовта е сила !

*
« Отговор #515 -: Април 09, 2017, 18:49:46 pm »
Маги, благодаря!ще мина да се заредя с газирана вода.. Аз никак не съм и фен, но на този етап съм готова на всичко..😆
Бебешок, не се тревожи, то килограми се трупат, но сигурно и задържаш вода!  Аз докато разбера, че съм бременна, бях на ниско въглехидратно-високо мазнинно хранене. От това пусто гадене и киселини, докато започна да ям тестени неща( кракъри, накоя и друга препечена филия с масло) и веднага кантра скочи с няколко кила.. От въглехидратите се задържа вода, а като сме и бременни - съвсем.
Когато родих момчетата, първите 12 часа след това се потих като фонтан.. Сигурно 5кг вода изпотих, леглото ми, всичко беше вир вода ❤
Влязох да раждам 214 Паунда , децата бяха по почти 6 паунда всеки, излязох от болницата 180 паунда, в кг 10 приблизително си ги оставих в болницата.. децата двама бяха малко над 5кг, та с  -15 kg се прибрах.. Важното е мама и бебе да са добре..Килограмите се свалят лесно!😍

« Отговор #516 -: Април 10, 2017, 12:47:21 pm »
Момичета здравейте,
не ви пиша често но ви чета. Имам питане...днес ми е втори ден със силно главоболие, чак на моменти имам чувството, че и ушите ме болят. Има ли нещо, което мога да пия или трябва да си го изтърпя?

Гальонди, аз за киселините и повдигането пиех сутрин по една или две лъжици на гладно Зехтин. На мен ми помагаше, ако искаш пробвай.
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.
*

Shushi18

• 192
  • Луда стажант лекарка
« Отговор #517 -: Април 10, 2017, 13:32:44 pm »
Ефра,кръвното как е? Мисля,че можеш да пиеш парацетамол,но пак се чуй с доктора ти за вс случай
Любовта е сила !

« Отговор #518 -: Април 10, 2017, 13:42:02 pm »
На мен моя доки ми е разрешил Парацетамола за главоболие,можеш да пробваш с повечко вода,тя влиае добре и при високо и при ниско кръвно.
« Отговор #519 -: Април 10, 2017, 13:57:31 pm »
Ами с ниско кръвно съм по принцип. Сега го премерих с домашен ел.апарат и е ниско. Явно не е от кръвното. Може да е от магнитни бури!?! :lol:
Днес съм на преглед и ще питам докторката. Ще се опитам повече вода да пия.

Благодаря Ви! osi_9
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.