Здравейте, момичета. Скоро не съм имала възможност да влизам, но ви чета. Дано всички сте добре и имате лека бременност и много усмихнати моменти.
Вчера бях за изследвания, биохимичен скрининг, урина и куп други, ще ги очаквам в понеделник и много се надявам всичко да е наред. Нухална гънка е точно 1.00. Гледахме бебчето, шаваше, риташе, страхотно чувство. Таткото се набираше на стола от вълнение.
В края на трети месец съм, все още съм 52 кг., малко отслабнах, но вече имам коремче и на работа ме оглеждат и ще трябва вече да кажа, взех си медицинско свидетелство.
Купих си вече два чифта дънки, понеже старите леко ми опъват на корема. Хормона на щитовидната ми падна още, 1.30 е вече, доктора ми коригира дозата по телефона и казва, че е нормално да падне още по - натам.
И малко запитване, ако се боядисвате. Ползвам къна на Eagle's, черна, но в нея има парафенилендиамин. Спрях я като забременях и минах на червена къна, а после индиго, но не става черно и общо взето положението е зле. Чудя се да се върна ли на къната? Косата ми е ужасно израснала и не знам дали има някакъв сериозен риск или от тази химия по - скоро аз съм застрашена от алергии?
Четох, че няма доказани случаи, че вреди, но при боядисване е добре да се изчака да мине поне 12 седмица. И все пак не искам да вредя на бебето и наистина не знам как да си вкарам косата в ред, да я оставя ли, но положението ще е доста грозно.
Много ще се радвам, ако имате информация.