Здравейте, момичета,
Нуни, добре дошла при нас! Лека бременност ти желая! Виждам, че сме били в една и съща клиника, може дори да сме се засичали в чакалнята при док.
Да, д-р Белчева ни следи и така е по договора, който сме сключили с инвитро клиниката. Те искат да са спокойни, че всичко протича нормално, а и си водят статистики. Аз отделно ходя при моята АГ, която си ме познава от момиче. Ако искаш препоръка, ще споделя името. При нея съм по ЗК. Отделно тя ме изпраща на фетална във Фемина. С тях пък имаме сключен договор от допълнителното здравно осигуряване и ще ми се възстановят сумите от морфологиите. Съвсем отделно ще мина да ме види Сигридов, защото много мои близки са били при него и се кълнат в гения му
Та, така... Само Шушулка да се закрепи и ще има да я разхождам по кабинетите за снимки... Относно зацапването - не спира. От четвъртък съм все така, но е кафяво на цвят. Не бих казала, че количеството е притеснително (не нацапвам цяла всекидневна превръзка), но все пак ми е тревожно. Корем вече не ме боли и рядко пия но-шпа. На Утрогестан във високи дози съм още преди трансфера. Отделно пия и Естофем. Реално, аз съм си нон-стоп на терапия.
АГ-то ми каза ако прокървя по-сериозно да тичам в Майчин дом. Утре смятам да ида при Владимиров и лично него да попитам какво да правя. Утре също ще кажа и на работодателя си, нищо че съм само в седма седмица. Както с една приятелка си говорихме - болничните трябва да се дават на бременните през първите 3 месеца, защото те са най-гадни и критични
Много ми е напрегнато в работата и само търча от срещи в срещи и ме товарят с нови проекти. Може да е от тревожност зацапването...
Цветето, успешно раждане!