Здравейте момичета в снежна и студена неделя,
Шушии аз като теб се втрещявах от болката зацапването , но е вярно че 1-вия триместър е най сложен и най опасен до формирането на човечето!Аз съм вече във втория триместър и все още си имам леки болки и придърпване ниско долу, а за кръста да не говорим(там ми е слабо място и с предната бременност)Ти доколкото разбирам си медицинско лице и сама можеш да почетеш, освен споделената информация, кое е нормално и кое не:)Стана свърша някоя работа у дома започват болките и си лягам да почина и явно така ще е до края, но ще се търпи няма как:)
Бебешок и аз като те се питах какво и кога но съм другата седмица на преглед и ще питам доктора макар да знам ,че ФМ се прави и в трите семестъра ,и моята ранна беше в 13+6 г.с , сега съм в края на 16 седмица и след 17 г.с доколкото четох от информацията в Майчин дом е втората ФМ, а последната е някъде между 30 и 34 г.с.Но според мен лекарите насочват най добре кое кога се прави.
Хубав снежен и спокоен уикенд на всички , и съм доволна че децата няма да са на училище до сряда, че хем студ, хем грип .
Пазете се и Лукреция браво на Виктор ,че е послушен (и моя син е Виктор) децата с това име съм забелязала, че са послушни,а и Виктория на Мира сигурно е послушна принцеска:)