Здравейте и пак за много години на всички здраве, щастие и спокойни дни, придружени с много глъч и усмивки:))))
Ние се прибрахме благополучно вчера към 18,30 и бяхме явно много уморени че днес буквално да 11.00 всички спахме и мързелувахме по леглата, даже синковец и не искаше много много да става!Иначе съм добре- като изключим че като че ли малко в повече ми дойде като че ли друсането но днес съм ОК, щом пусках прахосмукачка и чистих че.... прахоляци знаете колкото щещ:))
Радвам се че всички сте ок и с новите попълнения, а скоро чакаме и още!
Пазете се, а по повод изследванията за които питаш Shushi,
на мен ми ги пуснаха докато лежах в Майчин дом когато разбрахме че едното ембрионче е спряло да се развива.Кръвна картина и урина , Кръвна група(че аз знаех че съм 0+ ама нямах доказателство)Цитинамазка и микробиология, май само Васерман не са изследвали но той не е проблем по принцип да си го пуснеш когато и да е, тоест бях в 12 г.с.А с тия седмици и аз вече се обърках :според ПРМ трябва да съм в 15+6 г.с, според ранната фетална морфология когато бях на 20.12.2016 съм била в 14+0 г.с, с поред моя доктор на прегледа на 29.12.2016 според всички изчисления и замервания на плода съм била тогава в 15+4 г.с.Иди че разбери кой как ги смята и кое е вярно
))))
Сега и аз другата седмица съм на преглед та да видим там УЗИ каквоще покаже колко сме големи и в коя седмица съм:))А според мен даже до края на месеца трябва и биохимичния скрининг вече да пусна като се надявам вече резултатите да са абсолютно реалните вече(че втората точица почти не се вижда резорбирала се е )Мира , Цвете чакаме новини, Дреим он как си ти ?
Поздрави и спокойни почивни дни на тез които почиват