Привет и от мен:)
DreamOn,Mirracles, Tsveteto, Lukrecia благодаря Ви:)
Пожелавам на всички Ви спокойни и щастливи дни и късмет:)
Добре съм, болките понамаляха но гледам повече да почивам , понеже преди да забременея спрях цигарите и качих някое друго килце и направо се чудя как ще е карам още 6 месеца, но живи и здрави ще се търпи някак си- бързо се уморявам просто!Но пия само фолиевата и но шпа-то, магнерота въобще не го започнах дори.
И понеже досега изчетох доста материал в мрежата, благодаря на Мели за информацията, а ранната фетална морфология някой който е от София може ли да ми препоръча къде да отида ( само в клниката на Мазнейкова отказвам да ходя)и долу горе цените какви са - явно между 80-150 лева доколкото се порових от нета разбрах.Чакам с нетърпение да мине Коледа и да си отида при нашите във Варна малко да сменя обстановката и да ме поглезят малко и мен:)
Те и сина ми са най-щастливите, а мен така ме удрят ревливи вълни, че на моменти се плаша:)
Момичета пожелавам на ВСИЧКИ ВИ весели коледни и новогодишни празници, отново спокойни и щастливи дни с наближаващите щастливи дати и разбира се "който е слушал през годината подаръци от сърце"
))
Хубав ден и приятен по топъл уикенд